Kifutó
AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SPRAY 30ML
AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SPRAY 30ML

AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SPRAY 30ML

759 Ft
Termékkód: 54515
Kiszerelés: 30 ml
Egységár: 25.300 Ft / L
Ez a termék jelenleg nem kapható.
7 pont regisztrált vásárlónk számára
15 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes

AT HAND ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ SPRAY 30ML

Összetétel: 70% Etil-alkohol, borsmenta olaj, glicerin.

Prémium minőségű kézfertőtlenítő 70% alkoholtartalommal! Borsmenta illó olajjal illatosítva. Emberi fogyasztásra nem alkalmas, kizárólag kézfertőtlenítésre alkalmazható. ALKOHOLOS KÉZFERTŐTLENÍTŐ, ami használat után öblítést nem igényel, bőrvédővel, mindennapi használatra. Hatékonyan megelőzhetőek vele a fertőzések, baktériumölő, gombaölő és tuberkolózisölő hatással rendelkezik.A következő esetekben ajánlott: Készpénz kezelése után, élelmiszer- és vendéglátóiparban dolgozók számára (HACCP-be illeszthető), tömegközlekedés után, étkezés előtt és bármilyen közterületen, ha szennyezett felületekkel érintkezik, illetve, ha olyan helyen dolgozik, ahol nagy a fertőzés veszélye. Termékünk Virucid engedélyeztetése folyamatban, addig is itt egy link azzal kapcsolatban, a 70% etil alkohol.

Tárolás: napfénytől védett, száraz helyen, szorosan lezárva, +5 és +25 oC között!     Alkalmazás: Fújjon a kezére 3ml-t (18 fújás) és kenje el az At Hand-et, majd várja meg, amíg elpárolog. Vizes öblítést nem igényel. Ha koszos a keze, mossa meg szappanos vízzel mielőtt használná az At Hand-et. Biztonsági előírás: Súlyos szemirritációt okoz. Tűzveszélyes folyadék és gőz. Megelőzés: Hőtől/szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Elhelyezés hulladékként: Előkezelés (öblítés) után és a helyi előírásoknak szem előtt tartásával hulladéklerakóban (szelektív hulladékgyűjtőbe) lerakható vagy elégethető hatóságilag engedélyezett vegyi égetőkemencében. 

Alkoholtartalom (1,2% felett) (I/N) WEB: 70% Etil-alkohol

Forrás: gyártó/forgalmazó 2020 május

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.