BÁTOR TÁBOR BERTALAN AKÁCMÉZ 900G
BÁTOR TÁBOR BERTALAN AKÁCMÉZ 900G

BÁTOR TÁBOR BERTALAN AKÁCMÉZ 900G

5.031 Ft
Termékkód: 80063
Kiszerelés: 900 g
Egységár: 5.590 Ft / kg
50 pont regisztrált vásárlónk számára
Készleten. Rendelje meg most, és 3-5 munkanapon belül megkaphatja
15 000 Ft vásárlás fölött a szállítás ingyenes
5% ajándék kupon a következő vásárlásához

BÁTOR TÁBOR BERTALAN AKÁCMÉZ 900G

 

Bátor Tábor adomány kampányban ajándékként megvásárolható termék. 

A Bátor Tábor logóval jelölt termékeket a Bátor Tábor dietetikusa választotta ki, és a gyerekek étkezéséhez járulsz hozzá, ha megvásárolod őket.

A termékeket logisztikánk külön kezeli, és az összegyűjtött adományokat eljuttatjuk a Bátor Tábornak.

Miért támogasd a Bátor Tábort? 

Mert a Bátor Tábor életre szóló élményeket ad a beteg gyerekeknek és családjuknak.
Járulj Te is hozzá, hogy a gyerekek nevessenek, játszhassanak, sikerélményeket, önbizalmat szerezzenek egy szakértő önkéntes csapat odaadó munkájának eredményeképp.

Még több információ a támogatási lehetőségekről itt:  https://www.herbahaz.hu/batortabor

 

Termék leírása: A méz egészségre gyakorolt hatása régóta ismert, összetevői a sejtek táplálásához szükséges összes anyagot tartalmazza. Az akácméz kalciumban gazdag, K, Na, Cu, Ph, Fe, S ásványokat tartalmaz, a vitaminok közül pedig a A, B1, B2, B6, C, G, H, található benne. Jó csontképző, vértisztító, méregtelenítő, erősíti az immunrendszert, hatásosan csillapítja a köhögést, alkalmazható felső légúti megbetegedéseknél. Csökkenti a túlzott savképződést, segít a vérszegénység normalizálásában, erősíti a szoptatós anyák igénybevett szervezetét. Bertalan Imre 1985 óta méhészkedik, nevéhez kötődik családi vállalkozása, mézüzemében kizárólag családtagjai dolgoznak. A fő tevékenységi körük a méztermelés, emellett szárított virágpor csomagolásával és forgalmazásával is foglalkoznak. 

Összetevők: Az akácméz 36%-ban szőlőcukrot (glükózt) és 39,7%-ban gyümölcscukrot (fruktózt) tartalmaz. . Kiszerelés: 900g 

 

Forrás: gyártó/forgalmazó 2022. július

Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkreFeliratkozás után értesülést kap az újdonságainkról, legújabb hasznos ötleteinkről. A hírlevélről bármikor leiratkozhat.